Hilbert Leverkusen'de

12 Temmuz 2013 Cuma yazildi.

Bundesliga Transfer-Hilbert Leverkusen'de

Bayer Leverkusen Kulübü’nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bonservisi elinde olan Hilbert ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. İlk antrenmanına bugün çıkan Hilbert’in, takımının Avusturya kampına da katılacağı ve 14 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Açıklamada, Bayer Leverkusen Kulübü Başkanı Wolfgang Holzhaeuser’in, "Robert Hilbert’le Bayer Leverkusen için tecrübeli ve ofansife dayalı bir sağbek kazanmış olduk. Hilbert, uluslararası tecrübeye sahip birisi. Sağ tarafta taktiksel açıdan daha esnek olmamızı sağlayacak" ifadeleri de yer aldı.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler de Hilbert’in transferiyle dış açığa iyi bir çözüm bulduklarını ifade ederek, "Hilbert ikili mücadelede çok güçlü ve hırslı. Gerekli ofansif gücüyle bizi daha da güçlendirecek" dedi.
Hilbert de Bundesliga kulübüne transfer olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Leverkusen muhteşem bir kulüp. Burası bana Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kendimi ispatlama şansı veriyor" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Hilbert’in, Alman Milli Takımı’nda 8 kez forma giydiği bilgisi de yer aldı.

0 yorum: